AT FORFØRE ER AT FORSTÅ

I STEP Agency arbejder vi med strategi, indsigter, research og kreativitet. Det er her, du møder art directoren, filmfolkene, tekstforfatterne, content-teamet og digi-drengene, som får dit budskab til at leve på alle tænkelige platforme.

For at kunne flytte dit brand og få dig frem på scenen, tager vi dig gennem en proces, hvor vi kommer hele vejen rundt om dit brand. Vi vil forstå din forretning, så vi kortlægger alle hjørner af den. Vi gransker, hvilke udfordringer du har i mødet med din kunde. Vi finder ind til brandets DNA, går i dybden med målgruppeadfærd, kortlægger kunderejsen – og meget mere.

… og når vi forstår, flytter vi din forretning sådan her

Når vi arbejder med din forretning, arbejder vi altid ud fra en model. Vi tager dig i hånden gennem 6 trin, hvis rækkefølge er fastlagt – dog ikke mere, end at vi kan modellere i forhold til de mål, din forretning skal opnå. I grove træk handler det om, at vi skaber et fælles udgangspunkt, sætter mål og evaluerer løbende. Det lyder banalt. Men det er sådan, vi holder kursen og for alvor flytter noget. Modellen kalder vi 6 STEPs Forward. Du kan se mere om den her.

DER ER FORDELE I FULLSERVICE

Hos STEP dyrker vi helhedstænkning. Vi ved, at det skaber de bedste resultater, når vi kan samle alt fra strategi til eksekvering ét sted.

En af de ting, vi har samlet under vores fullservice-tag, er influencernetværket, STEP Movers. Ingen andre danske influencernetværk har et kommunikationsbureau i ryggen, men vi mener, det er oplagt. Vi mener, det giver tryghed for dit brand, at det ikke skal i hænderne på 117 specialiserede samarbejdspartnere.

Alle de film, du finder her på siden, står vi selv bag. Alt fra storyboard til foto, klip og animation er skabt inhouse.

SKAL VI OGSÅ FLYTTE DIN FORRETNING