MED TRYK PÅ TILLID

STEP Europrint er navnet på STEPs brokerafdeling, som hjælper dig med alt inden for tryksager. Vores brokere har deres daglige gang på det europæiske trykmarked og kender hver en maskine i Europa.

Vi er specialister i rotationstryk og kan rådgive dig i alt fra heatset, dybtryk og coldset – til bæredygtighed, papirkvaliteter, graden af miljøbelastning, trykpriser og generelle konjunkturer i markedet. Vores job er at finde den bedste og mest rentable løsning til dig.

Det handler om samarbejde

Vi går op i at have et tæt, tillidsfuldt samarbejde med dig. Vi kvalitetssikrer løbende, og vi er med, når dine tryksager bliver til i prepress-fasen. Når de uploades til ftp-serveren. Når de rippes. Går i trykken. Når de bliver pakket og transporteret sikkert til Danmark.

Vi producerer 100 % klimaneutralt

Vores samarbejdspartnere har investeret i teknologi, der reducerer energiforbruget. Det sikrer en bæredygtig udnyttelse af energi og råstoffer og betyder, at vi sparer på materialer og kemikalier. Derudover kan du vælge at trykke på miljøcertificeret papir, som er mærket med Blomsten, PEFC eller FSC.

Beregn vægten på din tryksag

Med vores gratis beregner kan du estimere vægten på din tryksag. Det gør det lettere at få et mere præcist tilbud fra distributøren af din forsendelse. Gå til vores beregner her.

Vil du vide mere om broking af tryksager?