0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
index for take away-salget
index-budgetteret totalomsætning (på trods af nedlukkede restauranter)
+
ROI på social ads-kampagne

Da alt lukkede ned den 11. marts 2020, smøgede vi ærmerne op. For hvor Jensens Bøfhus hidtil havde været næsten 100 % restaurantdrevet, skulle hele morgendagens omsætning fremover komme fra take away-salg. En omstilling, der skulle ske hurtigere, end målgruppen kunne nå at sige ’Favoritbøf’.

For Jensens Bøfhus har take away aldrig udgjort en stor prioritet i forretningen. Men man har et standpunkt, til der kommer en pandemi, og fra den ene dag til den anden skulle take away stå øverst på menuen. Så vi fik travlt. Der skulle udvikles et køreklart leveringssystem i samarbejde med Wolt, JustEat og – usædvanligt, men effektivt – Taxa Fyn.

Samtidig skulle vi på rekordtid udbrede kendskabet hos målgruppen, blandt andet gennem to kampagnefilm på TV2. Foruden den taktiske kommunikation, vi satte i søen for at konvertere målgruppen til kunder.

play
Massiv indsats på TV og online fik gang i take away-salget 

Med både en taktisk og en brandende film på TV skabte vi hurtigt stort kendskab til vores take away-univers. Filmene var også med til at placere Jensens Bøfhus top op mind hos målgruppen. Men awareness alene kan ikke gøre det. Målgruppen skulle konverteres til salg, og det sikrede vi gennem annoncering på både sociale medier og display samt AdWords.

play
En krise, der var større end os selv 

Coronakrisen tvang hele restaurationsbranchen i knæ, og kriser af den kaliber skal man stå sammen for at overleve. Så det opfordrede Anders Nikolajsen, direktør for Jensens Bøfhus, os til at gøre. Vi indrykkede hans tale på TV2 News, hvor han appellerede til, at vi alle huskede at støtte vores lokale restauranter, caféer og pizzeriaer ved at købe take away. 

”Vi udkom med en løsning, der var eksekveret på højt niveau, og som hurtigt lykkedes med at flytte forretningen”

Anders Nikolajsen, direktør for Jensens Bøfhus

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 . ,
index for take away-salget
index-budgetteret totalomsætning (på trods af nedlukkede restauranter)
+
ROI på social ads-kampagne

I 30 år har Jensens Bøfhus serveret bøffer og softice for danskerne, men på få sekunder forsvandt hele fundamentet. Alligevel formåede vi at omstille forretningen til take away og nå et omsætningsindex på 35 af den budgetterede totalomsætning. Alene fra salg af take away. For hver krone, vi investerede i social ads-kampagner, fik vi investeringen 16 gange igen på omsætning. 

Karsten LaursenClient Service Manager+4520 60 45 06kal@step.dk

Skal vi hjælpe dig med at gøre det umulige muligt?

Vores mange specialister sidder under samme tag, og derfor kan vi rykke hurtigt, fra du præsenterer os for din udfordring, til vi står med en køreklar kampagne. Kan du også se værdien af et full service- setup, som kan flytte forretningsområder hurtigt og effektivt?

Så lad os tage en snak. Start med at ringe til Karsten.

mail

Vil du være up-to-data?

Sign up til vores nyhedsbrev her, og hold dig opdateret på de nyeste muligheder i forhold til at gøre din forretning og kommunikation mere datadrevet (læs: succesfuld):

❤️ VIDEN OG INDSIGTER
Du elsker det. Vi elsker det. Vi sender det.

🖕 SPAM
Du hader det. Vi hader det. Vi ville aldrig sende det.