Skal den globale scene være din?

Mange danske virksomheder har et kæmpe markedspotentiale, som de ikke formår at udnytte globalt. Når kun 2% af danske virksomheders samlede omsætning kommer fra onlineordrer i udlandet, er der højt til loftet og plads til dig på de online markedspladser. Men det virker måske lidt uoverskueligt?

STEP onboarder dig på Amazon

Tampen brænder, hvis du er på jagt efter mere viden og vejledning. Vi kan hjælpe dig og være din genvej til udenlandske kunder. Du har  måske allerede en holdning til markedspladserne, men mangler måske den nødvendige viden for at kunne tage den endelige beslutning. Den viden vil vi gerne give dig, så du kan få det fulde udbytte af din e-handel.

STEP baner vej

Vejen til succes på online markedspladser kan synes lang og kringlet. Derfor er vejledning og strategi nøgleordene i vores nye koncept. Som det første finder vi ud af, om overhovedet du bør hoppe på Amazon-toget. Hvis du stiger på, vedligeholder vi skinnerne, så rejsen forløber smertefrit.

Vi deler rejsen op i fire faser 

  1. Strategiske og analytiske overvejelser
  2. Onboarding
  3. Lancering – annoncering/markedsføring
  4. Løbende optimering og vedligeholdelse

De tog springet – tør du?

Derfor skal vi være din rejsepartner...

Vi kan bidrage med vigtig viden, så du har et solidt fundament at bygge dine beslutninger på. 160 specialister er klar til at flytte din forretning ud i den store verden af online markedspladser.

Vil du vide mere?

Kontakt Rasmus Hovgaard Hansen på 21 37 42 28 eller rasmus@step.dk hvis du vil vide mere.

Du er også velkommen til at udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

STEP Marketplaces

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.