Privatlivspolitik i forbindelse med rekruttering

August, 2021

Vi tager databeskyttelse alvorligt. Vi indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med rekrutteringsprocessen hos Step A/S. Vi er dataansvarlige for de oplysninger vi indsamler om dig, og vi sikrer at personoplysningerne bliver indsamlet og behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Du kan her i vores privatlivspolitik vedrørende rekrutteringsprocessen læse mere om, hvilke typer af personoplysninger vi indsamler, hvordan vi indsamler dem, samt formålet med indsamlingen.

Herudover kan du læse om dine rettigheder og andre informationer vi skal give dig.

Såfremt vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Almindelige oplysninger:

Ansøgningen

De personoplysninger vi behandler i forbindelse med rekrutteringsprocessen, omfatter normalt følgende almindelige oplysninger:

  • For- og efternavn
  • Kontaktinformation, herunder adresse, telefonnummer og e-mailadresse
  • Område – geografisk placering
  • Din ansøgning, herunder din beskrivelse af dig selv og andre oplysninger du selv inkluderer heri
  • CV, herunder relevant erfaring og uddannelse
  • Karakterudskrifter/uddannelsesbevis
  • Ønsket stilling
  • Andre oplysninger du selv vælger at give os, herunder eksempelvis link til LinkedIn-profil, anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere og billede

Disse oplysninger indsamles og behandles på baggrund af vores legitime interesse i at kunne vurdere dig og dine faglige, samt sociale kompetencer i forhold til en konkret stilling og finder sted efter databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Referencer

Objektive og subjektive oplysninger fra referencer (tidligere og nuværende arbejdsgivere), som du har angivet, indhentes kun efter samtykke fra dig, jf. databeskyttelseslovens § 12, stk. 3. Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage. De indhentede oplysninger behandler vi på baggrund af vores legitime interesse i de objektive oplysninger om bl.a. din ansættelsesperiode, arbejdsopgaver mm., samt de subjektive oplysninger om bl.a. dine faglige og sociale kompetencer for at vurdere om du er egnet til stillingen, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.